Nintendokatter på vei?

Hvis du er et kattemenneske, sender du utvilsomt misunnelige blikk på siklende hundefolk som i disse dager gleder seg til at knallsuksessen Nintendogs kommer til Norge. Nintendo ser imidlertid ikke ut til å ha glemt de som foretrekker kalkulerende små fugledrepere fremfor menneskets beste venn, og nå har Hideki Konno røpet at selskapet kan være i ferd med å lage et kattespill.

I et intervju med Eurogamer fortalte han nemlig at Nintendo utforsker mulighetene til å lage Nintendogs-aktige spill med fokus på andre dyr enn hunder. Under utviklingen av Nintendogs stod valget mellom å lage et kattebasert spill eller et hundebasert spill, og Konno fortalte at de allerede har mye materiale (kattemodeller, osv) klart til en eventuell Nintencats-versjon.

Ulempen med katter i forhold til selve Nintendogs-konseptet, er at det ikke er særlig lett å lære dem å utføre triks. Katter kan gjøre mange rare ting, men det er som oftest på eget initiativ, uten at det er mulig å få dem til å gjenta bedriftene på kommando. I og med at det å trene hundene opp til å gjøre triks er en viktig del av Nintendogs-konseptet, ser det ut til at Nintendo må gjøre en del endringer om de skal lage kattespill.

Det gjenstår med andre ord å se om Nintendo vil lage kattespill, men det ser ikke direkte usannsynlig ut. I mellomtiden kan du glede deg til at Nintendogs blir lansert i oktober.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen