Norske Shadow Puppeteer får Wii U-versjon
(Bilde: Sarepta Studio)

Norske Shadow Puppeteer får Wii U-versjon

Samarbeidsspillet inntar Nintendos stuekonsoll.

Norsk spillindustri er i full blomstring og det nærmer seg lansering for flere store prosjekter. Krillbites Among the Sleep og Team DOS' Size DOES Matter kan begge skimte lanseringsdatoen i horisonten. I tillegg satser 4Bit Games på å få ut sitt Orbit og Moondrop sitt Amphora innen året er omme. Mange satser på lansering via Steams Greenlight-tjeneste, men flere og flere beveger seg også inn i konsollenes verden.

Teslagrad, som ble lansert til PC på tampen av fjoråret, vil i løpet av året dukke opp på både Playstation 3, Playstation Vita og Wii U. Nå kan Sarepta Studios avsløre at de slår følge med bergenserne i Rain Games, og lanserer Shadow Puppeteer på Nintendos konsoll. 

Digital utgivelse

I Shadow Puppeteer må en gutt og skyggen hans gjenforenes ved å manipulere lys og skygger. (Bilde: Sarepta Studios).
I Shadow Puppeteer må en gutt og skyggen hans gjenforenes ved å manipulere lys og skygger. (Bilde: Sarepta Studios).

Ifølge en pressemelding, sendt ut av studioet selv, har Sarepta Studios blitt godkjente spillutviklere for Nintendos Wii U-system. Det betyr at deres prosjekt, Shadow Puppeteer, vil bli å finne i Nintendos eShop. 

– Vi gleder oss stort over å skulle bringe Shadow Puppeteer til Wii U og Nintendo eShop. Med sin lokale co-op funksjon er spillet perfekt for konsoller, sier prosjektleder for spillet, Marianne Lerdahl.

Shadow Puppeteer handler om en liten gutt som har blitt adskilt fra skyggen sin. For å bli gjenforent må de manipulere skygger og lys, og bekjempe en skyggemester med skumle hensikter.

Spillet er et gåte-, eventyr- og samarbeidsspill som lar en spiller styre gutten i tredimensjonale omgivelser, mens den andre kontrollerer skyggen som er låst til en todimensjonal verden. 

For noen måneder siden fikk Sarepta Studios over 300 000 kroner til å fullføre spillet av Norsk filminstitutt. Tilsammen har studioet fått rundt 1,3 millioner kroner til prosjektet.

Kommentarer (2)

Black Week

onsdag

Følg salget på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen