Ingen overlever i denne Dishonored 2-traileren

Se hvordan du kan spille som monster og rive fiender i filler.

Etter at Bethesda kunngjorde lanseringsdatoen til Dishonored-oppfølgeren har vi hittil bare blitt servert én fullverdig trailer. I forbindelse med Gamescom-messen har Bethesda imidlertid nå sluppet en ny trailer som viser oss en del mer fra Dishonored 2.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss blant annet en del av de nye manøvrene og måtene man kan nedlegge fiendene på i spillet.

Blodig monster-funksjon

Som vi allerede vet hva den forrige traileren byr Dishonored 2 på muligheten til å forvandle seg til et slags monster. I den nye videoen ser man hvordan man blant annet kan rive lemmene av fiendene mens man spiller som monsteret.

Dishonored 2.
Dishonored 2. Bilde: Bethesda Softworks

Det nye snikespillet blir med andre ord temmelig blodig. Som monster er man tilsynelatende også vanskeligere å oppdage, og funksjonen ser ellers ut til å gi deg nye måter å bevege deg på.

Fra tidligere vet vi at Dishonored 2 vil plukke opp historien 15 år etter hendelsene i forgjengeren, og vi får valget mellom å spille som enten Corvo eller Emily. Ifølge utvikler Arkane Studios skal de to hovedfigurene ha ulike evner og våpen, noe som åpner for flere måter å spille på.

Handlingsforløpet i spillet vil endre seg basert på hvilken figur man velger å spille som, og som i forgjengeren vil valgene du tar påvirke historien underveis. Også denne gangen kan du velge mellom å snike deg forbi vakter, ta livet av alle du møter eller gjøre litt av begge deler.

Dishonored 2 kommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows 11. november.

Et annet spill som trolig blir blodig er Resident Evil 7: I den nye traileren av spillet får vi se mer av hva som møter deg i spillet »

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen