Ny informasjon om Darkest of Days

8monkey Labs er en fersk spillutvikler som for tiden jobber på sitt første prosjekt, førstepersonsskytespillet Darkest of Days. Nå har de i samarbeid med sin utgiver Phantom EFX gitt nettsiden til spillet en ansiktsløftning og sluppet ny informasjon.

I Darkest of Days er det din oppgave å beskytte fremtiden ved å rette på fortiden. Du skal reise tilbake i tid og delta i fem ulike konflikter hvor en ukjent fiende har påvirket historiens gang. Tilsynelatende ubetydelige personer har død i disse konfliktene, men disse skulle egentlig ha overlevd og uten dem blir fremtiden forandret.

Selv om du redder dem betyr det likevel ikke at du klarer å rette opp historien. Nye problemer kan oppstå på grunn av din innblanding, og dermed må du rette opp i problemene du har skapt. På grunn av dette kan det hende du må bytte side i en konflikt flere ganger for å endelig oppnå de riktige hendelsene.

Nettsiden forteller om tre av de fem tidsperiodene du får besøke. I romertiden må du kjempe deg forbi paniske mennesker i Pompeiis gater mens byen begraves av aske fra vulkanutbruddet som ødela den. På 1800-tallet deltar du i et av de blodigste slagene i den amerikanske borgerkrigen, og på 1900-tallet blir du kastet inn i oppgjøret mellom tyskere og russere i slaget om Tannenburg.

Hver av tidsperiodene skal gi deg tidsriktige våpen å kjempe med, og motstanderne dine skal bruke autentisk utstyr og taktikker. Som tidsreiser har du visse urettferdige fordeler, så skulle en situasjonen tilspisse seg kan du bruke fremtidens våpen til å snu den til din fordel igjen.

Darkest of Days skal slippes i statene til høsten. Det er foreløpig ikke nevnt noe om en europeisk utgivelse.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen