Ny runde med Trine

Ny runde med Trine

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det første Trine sjarmerte oss alle i senk med sin nydelige 2D-grafikk og velpolerte gåteløsingsgameplay. Nå er det klart at oppfølgeren er godt på vei.

Trine 2 vil nok en gang la oss løse smarte fysikkoppgaver ved å bruke de varierte egenskapene til henholdsvis tyven, magikeren og krigeren. Som sin forgjenger skal spillet ha samarbeidsmodus for opptil tre personer, men oppfølgeren vil også la oss samarbeide med andre over nett.

Ellers ser spillet ut til å levere mer av det samme som gjorde oppfølgeren magisk. Det inkluderer enda større muligheter for å utvikle og spesialisere de tre ulike hjelperne.

Trine 2 vil derimot ikke bare være tilgjengelig for PS3- og PC-gamere, spillet vil også gjøres tilgjengelig for Xbox 360-eiere gjennom Xbox Live i løpet av våren 2011.

(Kilde: Pressemelding)

Les også: Vakre eventyr i Trine
Les også: Get Games utvider med 150 spill
Les også: Hva bør spillnissen ha med seg?


Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen