Ny video av Bioshock Infinite neste uke

Ny video av Bioshock Infinite neste uke

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I august ble endelig det nye prosjektet til Irrational Games avduket, og det viste seg å være Bioshock Infinite. Nå har en nyansatt utvikler hos Irrational Games avslørt at vi blir servert første porsjon med gameplay allerede neste uke.

Brukbar utsikt.
Brukbar utsikt.

"Mitt navn er Chris Remo, og som Irrationals nyeste arbeidstaker har jeg lært mye nytt om Bioshock Infinite de siste dagene. Jeg kommer til å dele litt av denne informasjonen i form av korte innlegg her på forumet hver dag frem til vi slipper første gameplay-demonstrasjon den 21. september på Xbox Live og Xbox.com, og 22. september for resten av nettet," står det skrevet i utviklerens offesielle forum.

For første gang i den kritikerroste serien flyttes underholdningen vekk fra undervannsbyen Rapture og opp til skyene. Denne gangen skal vi i rollen som Booker DeWitt utforske den patriotiske byen ved navn Columbia, og jakte etter en jente ved navn Elizabeth. Spillet slippes for Xbox 360, Playstation 3 og PC en gang i 2012.

Kilde: CVG

Kommentarer (23)

Forsiden akkurat nå

Til toppen