Nye eventyr i Titan Quest-ekspansjon

THQ har kunngjort Titan Quest: Immortal Throne, en ekspansjonspakke til det populære actionrollespillet Titan Quest. Immortal Throne kommer med over tolv timers enspillerinnhold (per vanskelighetsgrad), samt nye gameplaymuligheter slik som en helt ny egenskapskategori, som kombinert med eksisterende egenskaper gir deg mulighet til å velge mellom åtte nye klasser for spillfiguren din.

Skjermbilde fra Titan Quest
Skjermbilde fra Titan Quest

Immortal Throne gir oss også flere dusin nye monstre, hundrevis av unike våpen og mulighet til at figuren din kan nå ti nye nivåer. Handlingen i den kommende ekspansjonen foregår i Hades (de gamle grekernes versjon av dødsriket), og Brian Sullivan fra Iron Lore forteller at vi får utforske en episk spillverden.

Dette er for øyeblikket alt vi vet om Titan Quest: Immortal Throne, som i følge pressemeldingen skal lanseres tidlig neste år. THQ forteller at Titan Quest markerte en sterk global suksess, både kritisk og kommersielt, mens utviklerne i Iron Lore forteller at de synes det er spennende å fortsette å samarbeide med THQ for å gi spillerne enda mer av det raske, historiedrevne gameplayet som gjorde Titan Quest til den suksessen det ble.

Titan Quest

Windows
Slippdato: 30. juni 2006
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Iron Lore Studios
Utgiver: THQ

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen