Nye eventyrspill på vei

Scout en helt ny type spillhelt. Han er modig, han har fantastiske overlevelsesegenskaper, er en god leder (som er flink til å delegere arbeidsoppgaver), og i tillegg er han en fløtepus. Han er, faktisk, en enøyd katt. Nå dropper han favorittaktiviteten sin, som er å ligge og kose seg i solen, for å dra ut på jakt etter den sagnomsuste Safirkloen.

I Juniper Crescent - The Sapphire Claw får du kontroll over Scout som legger ut på eventyr i en rik verden full av eksotiske steder, rare dyr og intrikate oppgaver. Spillets grafikkstil minner om den vi finner i LucasArts-klassikeren Curse of Monkey Island, og gameplayet er i god, gammel pek-og-klikk-stil. For mer informasjon om spillet (og tegneserien det bygger på) kan du besøke det offisielle nettstedet.

Spanske Revistronic har vært med i bransjen en stund, og nå har de kommet med den offisielle kunngjøringen av det tredje spillet om kugutten Fenimore Fillmore. Spillet har fått undertittelen Fenimore Fillmore's Revenge, og skal etter planen lanseres i løpet av andre kvartal neste år.

Spillet låner en hel del fra klassiske spagettiwesterner, og utviklerne forteller at det vil få en langt mørkere og sarkastisk tone enn forgjengeren. Hovedpersonene er Fenimore selv og vakre Rhiannon, og vi får spille dem begge. Som forgjengeren er dette et pek-og-klikk-spill i 3D, men spillet kommer også med enkelte actionelementer.

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen