Nye Sim-spill på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Dagens nyhetsbilde preges i stor grad av Electronic Arts, som har presentert fremtidsplanene sine for analytikere og investorer i USA.

Lysbildeark fra EA-presentasjonen.
Lysbildeark fra EA-presentasjonen.

Blant annet har de gjort det klart at de jobber med en rekke nye Sim-prosjekter, inkludert en PC-versjon av MySims og noe som heter MySims Kingdoms for DS og Wii.

Begge prosjektene er ventet ferdig mot slutten av året. EA har også nevnt et spill som heter MySims Party, men har ikke gitt ytterligere informasjon om dette.

I tillegg jobbes det med to helt nye prosjekter. SimAnimals er det første, og dette spillet skal etter planen lanseres før april 2009. Det er ikke klart hva vi kan forvente av SimAnimals, men navnet gir jo et visst hint.

Det andre prosjektet er et nytt spill i SimCity-serien. Dette heter SimCity Creator, og skal etter planen lanseres innen april 2011, noe som vil si at vi sannsynligvis må vente en stund på mer informasjon.

MySims

Windows
Slippdato: 20. september 2007
Sjanger: Simulator
Utvikler: Maxis
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen