Nye spill på GamersGate

Med så mye snakk om Steam i dag, er det bare rettferdig å vie litt spalteplass til en av konkurrentene deres, GamersGate. Her har det nemlig også skjedd litt i løpet av de siste dagene, med tre nye lanseringer. Først og fremst har det spennende sanntidsstrategispillet Perimeter: Emperor's Testament blitt lansert. Vi er i ferd med å teste dette spillet nå, men om du ikke klarer å vente på omtalen kan du lese sniktitten vår.

Darkstar One
Darkstar One

De to andre spillene som har kommet ut på GamersGate er Bad Day L.A., et ironisk og humørfylt katastrofespill fra spilldesigner American McGee og Darkstar One, et flott romskipspill fra Ascaron. Sistnevnte har vi en omtale av, hvor spillet får god kritikk.

For litt over en uke siden dukket også Sword of the Stars opp på GamersGate. Dette er et romstrategispill som dropper mange av konvensjonene i sjangeren til fordel for sine egne ideer, og skal vi dømme etter sniktittversjonen kan det absolutt være et spill verd å følge med på. Vi fikk nylig inn fullversjonen, og kommer med en full test om ikke alt for lenge.

Sword of the Stars

Windows
Slippdato: 15. september 2006
Sjanger: Strategi
Utvikler: Kerberos Productions
Utgiver: Lighthouse Interactive

Bad Day L.A.

Windows
Slippdato: 29. september 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Enlight Software
Utgiver: Paradox Interactive

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen