Nye spill til nedlastning

Psychonauts, fra den geniforklarte spilldesigneren Tim Schafer og hans Double Fine Productions, regnes som et av de mest fornøyelige spillene som har kommet på markedet i løpet av de senere årene, takket være forskrudd humor og en fantasirikdom vi ser alt for sjelden i spillindustrien. Om du misset spillet i butikkene, kan du nå kjøpe det fra Steam, til den nette sum av 20 dollar (ca. 135 kr).

City Life
City Life

Snart får Psychonauts og resten av Steam-spillene selskap av fire titler fra den amerikanske utgiveren Activision, noe som er nok et bevis på hvor stor aktør Valve er i onlinemarkedet. Activision-spillene som dampes er Call of Duty 2, Gun, Call of Duty og Call of Duty: United Offensive, så hvis du har lyst på litt skyteaction vet du hvor du må gå (etter at spillene har blitt tilgjengelige, vel og merke).

Steam har også fått seg et nytt spill i en helt annen sjanger, nemlig bybyggerspillet City Life fra Monte Cristo. Dette spillet fikk god kritikk da det ble lansert tidligere i år, og ser absolutt ikke ut til å være noe dårlig kjøp for de som liker å leke borgermester fra tid til annen.

En av de største konkurrentene til Steam er svenskeide GamersGate, og hvis du liker strategispill bør du ta en titt på nettstedet deres snarest. I går lesset de ut en virtuell trillebår full av strategispill fra nisjeutgiveren Battlefront, og her finner vi blant annet de kritikerroste Combat Mission-spillene og Strategic Command-serien.

Spillene er Combat Mission: Beyond Overlord, Combat Mission: Barbarossa to Berlin, Combat Mission: Afrika Korps, Strategic Command: European Theater, Strategic Command 2 Blitzkrieg, Down in Flames og T72 - Balkans on Fire. Prisene varierer fra spill til spill, og du kan se en fullstendig liste (med priser) på GamersGate.

City Life

Windows
Slippdato: 19. mai 2006
Sjanger: Simulator
Utvikler: Monte Cristo
Utgiver: Deep Silver

Psychonauts

Windows
Slippdato: 10. februar 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Double Fine Productions
Utgiver: THQ

Gun

Windows
Slippdato: 2. desember 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Neversoft Interactive
Utgiver: Activision

Call of Duty 2

Windows
Slippdato: 4. november 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision

T-72: Balkans on Fire

Windows
Slippdato: 8. juli 2005
Sjanger: Simulator
Utvikler: Crazy House
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen