Nye spillutsettelser

De fleste trodde at PC-versjonen av Bloodrayne 2 skulle komme samtidig med konsollversjonene, men i går forandret Majesco PC-versjonens utgivelsesdato til "tidlig 2005". Selskapet har ikke kommet med noen kunngjøringer om saken eller fortalt hvorfor PC-versjonen er blitt utsatt. Konsollversjonene er i ferd med å lanseres på det amerikanske markedet, men noen endelig utgivelsesdato for Europa ser ikke ut til å være fastsatt.

Folkene bak Playboy: The Mansion har kunngjort at for å gjøre spillet så godt som mulig har de blitt nødt til å utsette utgivelsen til over nyttår. De forteller også at utviklingen går bra, og at spillet akkurat har gått inn i betatestfasen. Det vil si at utviklerne har implementert de funksjonene de ønsker, og at det nå letes etter små og store bugs som må fikses for at spillet skal bli klart for salg.

Dette er langt fra de første utsettelsene vi har sett i den siste tiden, og det blir neppe de siste. Tidligere i år spådde enkelte analytikere at årets julemarked kom til å bli katastrofalt for flere utgivere, med tanke på at en gruppe større titler ville overskygge det meste annet på markedet. Derfor er det kanskje ikke rart flere og flere spill skyves frem til tidlig 2005.

BloodRayne 2

Windows
Slippdato: 17. februar 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Terminal Reality
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen