Nyheter for MMORPG-spillere

SOE har kunngjort Echoes of Faydwer, som blir den tredje ekspansjonen til EverQuest II. Pakken lanseres i november, og introduserer en ny spillbar rase, fae (magiske vesener med vinger). Disse bor i kontinentet Faydwer, og kommer fra en by som heter Kelethin (en ny by som fungerer som "start-by" for fae-rasen).

Echoes of Faydwer kommer med 350 nye oppdrag, massevis av nye våpen, rustninger, yrker og ridedyr og over 20 nye monstre i 20 nye spillområder. Dessuten har "achievement"-systemet fra Kingdom of Sky blitt forbedret, noe som gir spillerne ekstra muligheter til å skreddersy egenskapene sine. SOE har også kunngjort en ny nedlastbar miniekspansjon, The Fallen Dynasty. Denne lanseres i juni.

I går kunngjorde danske Runestone at MMORPG-verdenen er ett spill rikere. De har nemlig lansert Seed, et spill som fokuserer mer på intellektuelle løsninger enn rå kraft, og hvor spillerne må samarbeide med ikke-spillende figurer for å bestemme skjebnen til en romkoloni. Seed kan lastes ned gratis fra Runestone sitt nettsted, og du får mulighet til å prøve spillet i 14 dager før du må betale abonnementsavgift om du vil fortsette spillingen.

Quest Online har kunngjort Crusade, et MMORPG-spill fra David Allen (som har stått for Mordor, Demise og den originale designen av Horizons). Spillet er et fantasybasert rollespill som foregår i en levende verden hvor to kontinenter kjemper en tilsynelatende evigvarende kamp mot hverandre. Utviklerne lover å implementere ting som familier, dynamiske oppdrag, korstog, "tradeskills" og store hærstyrker, og forteller at Crusade vil tilby både "spiller mot spiller"-kamp og "spiller mot miljø"-kamp.

Til slutt kan vi fortelle at First Person Plural har kunngjort HumanLimit, et onlinebasert bilspill som blir gratis å spille. For øyeblikket har vi ikke spesielt mye informasjon om dette, annet enn at lanseringen vil foregå i tredje kvartal 2007. Du kan imidlertid holde øye med spillets nettsted om du ønsker å følge med på utviklingen (der kan du også registrere deg som spiller).

EverQuest II: Echoes of Faydwer

Windows
Slippdato: 17. november 2006
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Sony Online Entertainment
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen