Nyheter for Mount & Blade

Mount & Blade er et rollespill som utvikles på en måte litt utenom det vanlige. I stedet for å bruke mye tid bak lukkede dører for å lage en ferdig utgave av spillet, har utviklerne lansert en serie uferdige versjoner over nettet. Når du kjøper en av disse, kan du gratis laste ned alle nye versjoner etter hvert som de lanseres.

Dermed har de hatt mulighet til å gradvis utvide spillet med nye funksjoner, samtidig som de har kunnet ta hensyn til tilbakemeldinger fra et stadig voksende brukermiljø. På den måten har de kunnet gradvis legge inn funksjoner som utvilsomt hadde vært for ambisiøse å implementere om spillet hadde blitt lansert på normal måte.

Nå har det dukket opp en ny versjon av Mount & Blade, og denne inneholder en haug av nyheter som har blitt svært godt mottatt av miljøet. Utviklerne liker ikke å legge ut lister over spesifikke endringer, og foretrekker heller at spillerne finner nyhetene selv. Om du har lyst til å finne ut hva som er nytt kan du imidlertid besøke en dedikert tråd på det offisielle forumet.

Mount & Blade distribueres over nettet, og kan kjøpes direkte fra utviklerne (for cirka 130 kroner). Du kan også prøve spillet uten å betale, men da er det begrenset hvor god figuren din kan bli.

Mount & Blade

Windows
Slippdato: 19. september 2008
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: Taleworlds
Utgiver: Paradox Interactive

Kommentarer (30)

Forsiden akkurat nå

Til toppen