Men det går bedre

Nytt tapsår for EA

Men det går bedre

Utgiveren blør fortsatt penger, men plasteret er i ferd med å virke.

I forrige uke kunne rival Activision Blizzard rapportere om et gigantoverskudd, i natt norsk tid var det Electronic Arts' tur til å utlevere seg selv.

EA har ikke veldig mye å juble for. I hele siste finansår ble det et tap på 667 millioner dollar. Det er i hvert fall solid ned fra 1,09 milliarder dollar året før, skrives det i en pressemelding.

Vi må vente på Star Wars: The Old Republic.
Vi må vente på Star Wars: The Old Republic.

Inntektene gikk imidlertid ned, fra 4,2 milliarder dollar til 3,6. Fjerde finanskvartal var likevel en opptur. I perioden januar til og med mars fikk man inn nesten 1 milliard dollar, det er en oppgang på 14 prosent fra året før. Man rapporterte også et overskudd på 30 millioner dollar i disse tre månedene.

Battlefield: Bad Company 2 var ledestjernen her, med over 5 millioner kopier solgt på Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Nå det gjelder fremtidige slipp ble det meldt at Dead Space 2 og et nytt Dragon Age kommer i siste kvartal i finansåret 2011 (januar-mars 2011). Andre spill som kommer i denne perioden er Bulletstorm, en nytt Need for Speed, et nytt slåssespill (Fight Night 5?), en ny The Sims-tittel og et nytt Spore-spill.

Høsten 2010 vil gi oss et nytt Harry Potter-spill, NBA Jam, Crysis 2 og Medal of Honor. Det er også klart at Star Wars: The Old Republic ikke kommer i finansåret 2011.

Vi drar over til Vancouver og besøker EA Sports til uken, og vil besøke EA på sommerens E3 i Los Angeles. Så vent deg en rekke sniktitter på utgiverens fremtidige titler i nær fremtid.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Kommentarer (3)

Black Week

onsdag

Følg alle tilbudene på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen