Nytt Dragon Ball-eventyr

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Dragon Ball-serien er kjent for overmenneskelige slåsskjemper med høyt hår og sine langvarige kamper, men da serien startet handlet den egentlig om eventyrene til en liten gutt med apehale.

Ikke regn med å se disse gutta i Origins.
Ikke regn med å se disse gutta i Origins.

Atari vil nå la fansen få gjenoppleve de tidligste historiene i dette universet og slipper Dragon Ball: Origins til DS. Her følger vi den unge Son Goku på eventyr med sin slu kompanjong Bulma. De reiser verden rundt på jakt etter de sju magiske dragekulene. Hvis man finner alle kan man ønske seg hva man vil fra den mektige dragen Shenlong, så det er selvsagt flere skurker som vil slå klørne i kulene.

Som Son Goku må du beskytte deg selv og Bulma ovenfor de mange bandittene og monstrene de støtter på i løpet av reisen sin. Til å hjelpe deg har du en magisk stav som kan strekke seg ut til å bli så lang som eieren vil, og sammen med Gokus kampteknikker har du dermed dugelig med muligheter til å pryle fiendene dine.

I likhet med The Legend of Zelda: Phantom Hourglass styres spillet hovedsakelig med DS-pennen. Hvis du for eksempel vil slå en fiende trykker du på ham, og hvis du vil bruke Gokus Kamehameha-angrep må du trykke to ganger på Goku og så raskt trykke på symbolene som dukker opp.

Dragon Ball: Origins er utviklet av Namco Bandai og blir sluppet en gang i desember.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen