Nytt Dungeon Siege på vei

Nytt Dungeon Siege på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Noen husker kanskje de glimrende Dungeon Siege-rollespillene, som ble sluppet i den første delen av dette tiåret. Nå er det klart at et tredje spill i serien er under utvikling, denne gang med oppfølger-utvikleren Obsidian ved roret.

Dungeon Siege 3 ser ut til å bli et nokså tradisjonelt actionrollespill. Men i dette action-rollespillet vil man kunne slå seg sammen med opptil tre andre kompiser over nett og beskytte verdenen Ehb fra ondskapen sammen, i tillegg til at det selvsagt er mulig å spille alene.

Square Enix vil både utgi spillet og bistå i utviklingen, og det loves en engasjerende historie i ekte Square Enix-stil. Ellers tyder det på at spillet er et typisk rollespill, man kan selvsagt skreddersy og utvikle sitt alter ego på mange forskjellige måter.

I Dungeon Siege 3 vil man også støte på personer rundt omkring i verdenen, noen av disse vil hjelpe deg i kamp hvis du er snill. I tillegg vil vi tvinges til å ta vanskelige moralske avgjørelser.

Dungeon Siege 3 utgis til både Xbox 360, PS3 og Windows PC.

(Kilde: Pressemelding)

Les også: Batman: Arkham Asylym i 3D
Les også: Bli action-regissør
Les også: Massiv sci-fi-action fra Square Enix


Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen