Nytt Dungeons & Dragons kunngjort

Nytt Dungeons & Dragons kunngjort

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Atari har nå bekreftet at den neste tittelen i den ikke helt ukjente rollespillserien Dungeons & Dragons er underveis. Undertittelen er Daggerdale, og denne gangen tar Atari sikte på å nå ut til enda flere spillere ved å lansere spillet digitalt til både Xbox 360, PS3 og PC.

Dungeons & Dragons Daggerdale vil ifølge pressemeldingen fokusere på kampen mot den onde Rezlus og hans forsøk på å invadere Dalelands-regionen. Spillet skal by på en involverende historie og mye action, og man vil kunne spille enten solo eller i samarbeidsgrupper på opptil fire spillere.

Det legges videre opp til et brukervennlig og intuitivt kampsystem med massevis av forskjellige våpen, egenskaper og fiender. I tillegg vil spillet få store og meget detaljrike områder å utforske.

Dungeons & Dragons Daggerdale utvikles av det uavhengige kanadiske studioet Bedlam Games, som ble opprettet i 2006 av en gruppe personer med erfaring fra blant annet EA, Ubisoft og Rockstar. Spillet skal lanseres i løpet av våren 2011.

Spillet blir det andre D&D-spillet som annonseres i år etter at Neverwinter ble kunngjort i august. For mer informasjon kan du sjekke ut spillets hjemmeside.

Les også: Neverwinter annonsert
Les også: Mass Effect 2 får bedre grafikk på PS3
Les også: Førsteinntrykk: World of Warcraft: Cataclysm

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen