Nytt Fatal Frame utgis ikke utenfor Japan

Nytt Fatal Frame utgis ikke utenfor Japan

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Spill som Resident Evil 4: Wii Edition og House of the Dead: Overkill har vist at det finnes et marked for horrorspill på Wii. Nintendo virker derimot ikke like overbevist, og Tecmo har bekreftet for Gamespot.com at Nintendo ikke kommer til å lansere seriens nyeste tilskudd til Wii i Amerika og Europa. Spillet ble sluppet i Japan i juli 2008, men siden har Nintendo valgt å ikke oversette og tilrettelegge Fatal Frame for lansering i øvrige områder. Tecmo beklager at fansen ikke får muligheten til å oppleve spillet, men respekterer Nintendos avgjørelse.

Som tidligere spill i Fatal Frame-serien utspiller Wii-utgaven seg i en verden fylt av spøkelser med kraftig aversjon mot fotoapparater. Nintendo har foreløpig ikke kommentert avgjørelsen, og har heller ikke svart på spørsmål fra Gamespot om hvorvidt de vil vurdere å selge distribusjonsrettigheten til en annen utgiver.

Kilder:
Gamespot.co.uk

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen