Nytt innhold for PGR3 og Oblivion

Microsoft og Bizarre har nå lagt ut Cadillac V-Series Collection på Xbox Live Marketplace. Denne samlingen består av tre biler for Project Gotham Racing 3, og kan lastes ned helt gratis. De aktuelle bilmodellene er CTS-V, XLR-V og STS-V - sistnevnte er den kraftigste produksjonsmodellen Cadillac noensinne har laget, med hele 469 hestekrefter.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
The Elder Scrolls IV: Oblivion

Om du foretrekker eventyr fremfor racing, kan du heller ta en titt på Thieves Den for The Elder Scrolls IV: Oblivion. Denne modifikasjonen gir deg en hule som brukes som skjulested for en gruppe sjørøvere. Når du har rensket den for fiender og monstre, kan du selv ta over sjørøverskipet og bruke det som bosted. Du kan også kjøpe oppgraderinger til sjørøverbåten The Red Sabre, som befinner seg inne i hulen.

Når båten oppgraderes vil du kunne få selskap av sjørøvere som gir deg en bit av fortjenesten når de har vært på plyndringstokt. I tillegg til dette får vi 45 nye objekter og 15 nye trylleformler. PC-eiere må ut med 1,89 dollar (omtrent 11,60 kroner) for å få tilgang til modifikasjonen fra Obliviondownloads. Pakken skal også bli gjort tilgjengelig på Xbox Live Marketplace, for 150 Microsoft-poeng.

Project Gotham Racing 3

X360
Slippdato: 2. desember 2005
Sjanger: Racing
Utvikler: Bizarre Creations
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen