Nytt Lineage II-nettsted åpnet

Om ikke lenge til får det ultra-populære, koreanske onlinespillet Lineage en oppfølger. Lineage II bygger på ideene og konseptene til sin betraktelig eldre storebror, som for øvrig skal ha omlag fire millioner abonnenter i Korea alene.

Mens Lineage foregår i et isometrisk perspektiv slik som Ultima Online, er Lineage II er spill som tar i bruk den seneste 3D-teknologien. Det er ikke fastsatt en lanseringsdato for spillet, men nå har i hvert fall NC Soft begynt å ta inn søknader fra potensielle betatestere. Ved å besøke det nye nettstedet som ble lansert i går, har du mulighet til å bli med i kampen om "billettene".

Lineage II er blant annet tilknyttet spillguruen Richard Garriot som står bak de suksessrike Ultima-spillene. Lineage er som kjent svært populært i Korea, men har ikke gjort det særlig godt i den vestlige verden, antakeligvis på grunn av spillets alder og veldig asiatiske spillestil. NC Soft vil med Lineage II prøve å gjøre det like godt på det vestlige markedet, som eksempelvis veletablerte titler som EverQuest.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen