Nytt om Doom III

Årets QuakeCon starter den 12. august og arrangørene har akkurat gitt ut en pressemelding hvor de forteller at de vil holde verdens første Doom III-mesterskap. 128 spillere vil få kjempe mot hverandre, og premiene vil bestå av raske datamaskiner og utstyr. I og med at Doom III ikke har blitt gitt ut enda, vil ingen ha fått tid til å øve seg, noe som vil si at det kun er spillernes evner som avgjør mesterskapet.

Hvis du er i ferd med å pakke sakene for å dra til Texas, hvor QuakeCon-messen holdes, slik at du kan oppleve Doom III før alle andre bør du imidlertid være klar over at du sannsynligvis ikke vil tape mye på å bli hjemme. VG hevder nemlig å ha fått bekreftelse fra Activision om at fredag den 13. august er Doom III sin offisielle utgivelsesdato.

Denne datoen har i en periode vært profilert på nettbutikker som Play.com, og alt av rykter den siste tiden tyder på at det mest sannsynlige er en utgivelse tidlig i august. Ærlig talt virker fredag den trettende som en høyst passende dato for Doom III-utgivelsen, så vi satser på at VG har rett.

Doom 3

Windows
Slippdato: 13. august 2004
Sjanger: Action
Utvikler: id Software
Utgiver: Activision

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen