demigod_topp
demigod_topp

Nytt om heftige Demigod

Demigod foregår i en fantasybasert fremtidsverden, og kombinerer action, rollespill og strategispill i et gameplay inspirert av Warcraft III-modifikasjonen Defense of the Ancients.

Demigod ser heftig ut
Demigod ser heftig ut

Spilleren kan velge mellom to ulike typer spillfigurer, en general og en snikmorder. Om du velger førstnevnte vil spillet minne mye om et vanlig sanntidsstrategispill, og om du velger sistnevnte vil det føles mer som et actionrollespill.

Utviklerne forteller at målet med utviklingen var å gi spilleren mulighet til å få rollen som en enslig heltefigur i et episk slag, og at de ønsker et raskt og heftig gameplay og en virkelig følelse av å være del av noe stort.

Underveis kan du forbedre figuren din, samt kjøpe nytt utstyr. Mye av spillet vil være sentrert rundt samarbeid med datastyrte eller menneskelige spillere, og Gas Powered Games lover et revolusjonerende lagbasert gameplay.

Spillet fokuserer kraftig på flerspiller, og kommer med støtte for klaner, mesterskap og mye mer. Men de som ønsker å spille mot datastyrte motstandere kan glede seg over at vi også loves svært avansert kunstig intelligens.

Demigod skal lanseres til høsten, og interessant nok planlegger Gas Powered Games å gi spillet ut selv, slik at de slipper å overlate kontrollen til en utgiver. Mer informasjon finner du hos Gas Powered Games.

Demigod

Windows
Slippdato: 15. mai 2009
Sjanger: Strategi
Utvikler: Gas Powered Games
Utgiver: Stardock Systems

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen