Nytt rollespill til Europa

Nytt rollespill til Europa

Den japanske rollespillutvikleren Nippon Ichi står blant annet bak den krittikkeroste taktikkserien Disgaea, og har lenge fungert som spillutgiver i Japan og USA. I fjor åpnet de en ny, europeisk avdeling, og nå har denne kunngjort sin første utgivelse.

Skoleliv og alkymi

Vis større

Skoleliv og alkymi.


Spillet er Mana Khemia, en avlegger av rollespillserien Atelier Iris. Det kommer i to utgaver: Mana Khemia: Alchemists of Al Revis til Playstation 2, og Mana Khemia: Student Alliance til PSP. Begge utgavene skal for det meste ha samme innhold, men PSP-utgaven byr på litt ekstra.

Historien er lagt til Al‐Revis-akademiet. Dette er en skole for alkymister, og som fersk elev må du løse oppgavene du får av lærerne og mestre alkymiens kunst sammen med de andre elevene. Du kan velge hvilken av dine medelever du vil jobbe sammen med, og dine valg av partnere påvirker historiens gang.

Som fersk alkymist kan du lage mange ulike ting for å styrke deg selv og lagkameratene. Ved å mestre forskjellige oppskrifter blir det også mulig å gi figurene dine nye egenskaper og styrke evnene deres.

PSP-utgaven byr i tillegg på flerspillerkamper hvor du kan spille sammen med en kamerat for å overvinne mektige monstre og vinne sjeldne gjenstander som ikke finnes andre steder i spillet.

Både Mana Khemia: Alchemists of Al Revis og Mana Khemia: Student Alliance slippes en gang i løpet av våren.

Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis

Mana Khemia: Student Alliance

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen