Nytt Space Invaders-spill på DS

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Space Invaders har vært innom de aller fleste konsoller i en rekke ulike varianter, og DS-eiere har allerede hatt muligheten til å gjenoppleve den aldrende arkadehiten to ganger. Den første var en oppusset versjon av originalen, som ble lansert i 2005 med tittelen Space Invaders Revolution, og i 2008 kom det kritikerroste Space Invaders Extreme, som av mange ble sett på som den beste versjonen.

Mye har skjedd siden 1978
Mye har skjedd siden 1978

Modernisert klassiker

Sistnevnte inneholdt mange nye funksjoner, hektisk gameplay og helt ny design. Nå lanserer japanske TAITO og Square Enix oppfølgeren, Space Invaders Extreme 2, som bygger videre på det forrige konseptet med ytterligere oppdateringer.

Spillet kombinerer essensen fra den originale arkadeversjonen med futuristisk grafikk og intens action. Det er enda flere nivåer å bryne seg på enn i fjorårets utgave, i tillegg til at spillet skal by på et heftig lydspor og mange nye oppgraderinger til laserkanonen.

– Med mer intens action er jeg sikker på at fansen vil oppleve dette som et morsomt og spennende tilskudd til Space Invaders-serien, sa visesjef hos Square Enix, Larry Sparks, i en pressemelding.

Space Invaders Extreme 2 lanseres i Europa 2. oktober.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen