Nytt spill fra PaRappa-skapere

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Majesco har kunngjort Major Minor's Majestic March, et kreativt musikkspill for Wii. Spillet er et nytt hjertebarn fra spilldesigneren Masaya Matsuura og kunstneren Rodney Alan Grenblat, som stod for PlayStation-klassikeren PaRappa the Rapper.

En av figurene i spillet
En av figurene i spillet

I Major Minor's Majestic March får du rollen som lederen for et marsjerende korps, og må bruke Wii-kontrolleren som dirigentstav. Denne bruker du til å holde takten, rekruttere nye musikere og plukke med deg verdifulle objekter.

I løpet av spillet vil du og korpset ditt marsjere gjennom åtte fargerike miljøer, hvor dere vil oppleve en rekke merkelige hendelser. Underveis kan du plukke med deg femten ulike instrumenter, og hvert instrument påvirker musikken du spiller på sin egen måte.

Totalt får du spille gjennom over nye varianter av 25 populære musikkstykker fra hele verden. Når du er ferdig får du poeng basert på hvor godt du har klart å holde takten og taklet de mange utfordringene du har fått underveis.

Utviklingen foregår hos NanaOn-Sha.

Major Minor's Majestic March

Wii
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Festspill
Utvikler: NanaOn-Sha
Utgiver: Majesco

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen