Nytt Syndicate på trappene?

Nytt Syndicate på trappene?

Computer and Video Games vil ha det til at det svenske spillstudioet Starbreeze, som har titler som The Darkness og Chronicles of Riddick på rullebladet, jobber med et nytt spill i Syndicate-serien.

I februar fortalte vi at Starbreeze samarbeidet med Electronic Arts om et nytt spillprosjekt. Dette hadde fått navnet Redlime, og i en offisiell pressemelding fortalte EA at det var basert på en av deres klassiske serier.

Nå ser det altså ut til at denne klassiske serien er Syndicate, om Computer & Video Games har rett. Syndicate debuterte i 1993, og ble skapt av Peter Molyneux (som nå er aktuell med sitt Fable 2) og teamet hans i Bullfrog.

Det første Syndicate-spillet kom til flere plattformer (blant annet PC og Amiga), og var et taktisk actionspill der du kontrollerte kybernetiske agenter for å bekjempe rivaliserende selskaper i en dyster fremtidsverden.

Starbreeze ble nylig ferdig med The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, som for øyeblikket ikke har noen utgiver etter at det ble droppet av Activision Blizzard.

Kommentarer (35)

Forsiden akkurat nå

Til toppen