Nyversjon av The Settlers 2

The Settlers kom ut før det egentlig var noe som het "sanntidsstrategispill", og var et grensesprengende spill. Spillet presenterte et fullstendig unikt gameplay svært få andre spill har forsøkt å etterligne. Etterfølgeren kom noen år senere, og utvidet originalens gameplay med en rekke små og store nyheter, uten at det forandret på hovedkonseptet.

For mange The Settlers-tilhengere representerer toeren høydepunktet i serien. De to neste spillene gjorde en del forandringer som ikke falt i like god jord hos alle, mens det femte Settlers-spillet knapt har noe med forgjengerne sine å gjøre. Derfor er det nok mange som blir glade over å høre at Blue Byte og Funtastics (skaperne av Cultures-serien) jobber med en ny versjon av The Settlers 2.

I denne versjonen er gameplayet praktisk talt identisk med det vi fant i toeren, komplett med det gamle veisystemet og det hele. Noen endringer får vi, slik som ordentlige flerspillermuligheter og en ny historiebasert kampanje, men ellers er det meste likt. Grafikken er imidlertid i full 3D, og spilleren kan rotere og zoome slik han eller hun vil.

Den tyske lanseringen er satt til høsten, og vi håper Ubisoft også vil gi ut spillet i engelskspråklig form, på tross av at serien helt klart er mest populær i Tyskland. Der i gården har man visst om dette spillet en stund, og det finnes allerede mange skjermbilder og en video på spillets tyske nettsted.

The Settlers II: 10th Anniversary

Windows
Slippdato: 22. september 2006
Sjanger: Strategi
Utvikler: Blue Byte
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (27)

Forsiden akkurat nå

Til toppen