Anmeldelse

Panzer Elite Special Edition

Panzer Elite kom ut i 1999 og var den gang distribuert av Psygnosis. Dette gikk for å være en av de beste stridsvogn-simulatorene som noen sinne var laget. JoWood kommer her med en spesialutgave av denne klassikeren, og mye nytt er lagt til for å gjøre spillet enda bedre. Om de klarer å holde dagens standard, er en helt annen sak.

Side 1
Side 2
Side 3

Multiplayer
PESE sin versjon av multiplayer er kun tilgjengelig i LAN. Opp til 20 spillere kan spille samtidig, og dette er noe jeg kunne tenke meg å prøve. 10 stykker på hvert lag som samarbeider om å ta et område, må være veldig morsomt. "Conquer Area" går ut på akkurat dette, og du har to andre måter å spille på også, "conquer home areas" og "deathmatch" den mest velkjente hvor du skal drepe mest mulig. Dette spillet skulle vært Internettbassert også. For det er ikke så mange som spiller PESE på større LAN, og skal det bli moro, må det være mange. Jeg håper det kommer enda en utgave eller en patch hvor denne muligheten er tilgjengelig. Da skal du se at dette spillet blir enda mer populært enn det er i dag. Det som er viktig å få med seg, er at Wings har ordnet det slik at multiplayer nå virker i Windows 2000/XP. Den nyeste patchen fikser dette problemet samt noen mindre feil. IPX støttes fortsatt ikke, men det er vel få som som ikke bruker TCP/IP nå til dags.

Konklusjon
PESE er en bra simulator, men veldig vanskelig, ja kanskje litt for vanskelig etter min smak. Det tok meg utallige timer å mestre både stridsvognen og resten av styrken samtidig. Er du ikke hekta på slike spill, tviler jeg på at du holder ut i mer enn en time eller to. Dette er et spill som appellerer for det meste til den spesielt interesserte og ikke den allminnelige spiller. Grafikken er heller ikke spesielt bra, men sånn midt på treet. Spillegleden kan fort bli skiftet ut med frustrasjon. For ikke å bli feiloppfattet, må jeg si at dette nok er den beste stridsvogn-simulatoren som er ute på markedet akkurat nå. Her får du virkelig følelsen av alt kaoset og all den strategien som må legges for at et oppdrag skal lykkes. Er du en av dem som er gira på simulatorer, ja da kan PESE anbefales.

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden