PDC World Championship Darts

Darts er ikke den aktiviteten som spillmatiseres mest for tiden, så PDC World Championship Darts kommer utvilsomt som en positiv overraskelse for de som kunne tenke seg en virtuell versjon av denne farefylte sporten.

PDC World Championship Darts skal i følge Oxygen Interactive tilby en autentisk "som sett på TV"-opplevelse av dartsspillet. Her får du prøve deg i de virtuelle skoene til noen av de mest kjente dartsspillerne, som Colin Lloyd, Peter Manley, Adrian Lewis, John Part og Alan Warriner-Little.

Oxygen forteller at spillet vil levere en autentisk opplevelse av darts, takket være avansert grafikk og intuitive kontroller. I tillegg er kameravinklene (og -banene) inspirert av de noen kjenner fra TV-dekningen til britiske Sky Sports.

Den nylanserte demoen lar deg spille som Wayne Mardle og Dennis Priestly, i "quick game"-modus i UK Open. Du kan velge mellom flere regelsett, og i tillegg har Oxygen inkludert pubspillene Killer og Around the Clock, som er to av flere småspill fra fullversjonen. Demoens installasjonsfil er på ca. 180 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen