Penumbra-ekspansjon på vei

Penumbra-ekspansjon på vei

Paradox Interactive har fortalt at de planlegger å sende PC-spillere tilbake til det kjølige Grønland senere i år. De vil nemlig lansere en ekspansjon til grøsserspillet Penumbra: Black Plague.

Klar for nok et besøk til Penumbras gufne verden?
Klar for nok et besøk til Penumbras gufne verden?

I Black Plague utforsket vi en mystisk underjordisk base hvor man hadde klart å vekke opp en eldgammel fare. Spillet blandet typisk eventyrgameplay med action på en spennende og uvanlig måte.

Den kommende Requiem-ekspansjonen vil ikke fortsette historien fra Black Plague, men fokusere på løse tråder fra Black Plague og forgjengeren Overture.

– Etter lanseringen av Black Plague forstod vi at vi fortsatt hadde noen uferdige ideer for historien og spillfunksjonene som vi ønsket å implementere. Denne ekspansjonen vil bli den perfekte avslutningen på serien, sier Jens Nilsson fra Frictional Games.

Penumbra: Requiem vil dykke enda dypere i den gufne verdenen fra de to første spillene, og gi oss mer informasjon om den mystiske infeksjonen og personene fra de to forrige spillene.

Den kommende ekspansjonen vil kun bli tilgjengelig gjennom GamersGate-portalen til Paradox Interactive, og vil ikke bli lansert i butikkene.

Penumbra: Requiem

Windows
Slippdato: 27. august 2008
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Frictional Games
Utgiver: Paradox Interactive

Penumbra: Black Plague

Windows
Slippdato: 15. februar 2008
Sjanger: Action
Utvikler: Frictional Games
Utgiver: Paradox Interactive

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen