Piratene elsker Modern Warfare

Piratene elsker Modern Warfare

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Call of Duty: Modern Warfare 2 satte nye rekorder i år da det ble kjent at spillet hadde tjent inn omlag 550 millioner dollar på fem dager, mer enn blant annet filmer som Harry Potter og Halvblodsprinsen og The Dark Knight.

Grunnet spillets suksess kan man naturlig nok forvente seg at piratkopiering av spillet holder følge – og neimen har ikke spillet satt noen rekorder der også. Ifølge Torrentfreak har spillet til sammen blitt lastet ned rundt 4,1 millioner ganger til PC og litt under 1 million ganger til Xbox 360.

The Sims nådde ikke helt opp.
The Sims nådde ikke helt opp.

Det er dermed ikke sagt at det kun var det populære skytespillet som ble kopiert – tvert imot. Rundt 3,2 millioner nedlastninger har blitt registrert på The Sims 3 og tredjeplassen på årets mest nedlastede går til Prototype, med "snaue" 2,3 millioner nedlastninger.

Også på Nintendo Wii har det blitt piratkopiert, og ca. 1,1 millioner mennesker har lastet ned New Super Mario Bros, mens Punch-Out og Wii Sports Resort kaprer andre og tredje plassen.

Hva synes du om piratkopiering? Diskutér nedenfor!

Kommentarer (43)

Forsiden akkurat nå

Til toppen