Pitfall Harry svinger seg igjen

Pitfall Harry svinger seg igjen

Pitfall! er en kjent og kjær gammel plattformklassiker. Konseptet er enkelt. En liten mann løper gjennom jungelen og svinger seg i lianer på jakt etter skatter. Spillet var i sin tid en av de mest populære på salige Atari 2600, men serien har mistet litt av populariteten i senere tid.

Activision har nå offentliggjort at de vil utgi Pitfall: The Big Adventure til Wii. Edge of Reality står for utviklingen, og de var også studioet bak det forrige spillet i serien: Pitfall: The Lost Expedition.

Vi loves over 60 brett å utforske, samt rikelig med aggressivt dyreliv og ugjestmilde innfødte å hanskes med. Spillet vil også benytte seg av bevegelsesfølsomheten i Wiimoten, som blant annet vil kunne brukes til å svinge i lianer.

– Pitfall er en av de mest legendariske seriene i TV-spillenes historie, så vi er ser frem til å slippe en ny utgave eksklusivt til Wii. Hva er vel mer moro en å bruke Wiimoten til å svinge seg i en liane over blodtørstige krokodiller som den kule retro-figuren Pitfall Harry?, spør Activisions Dave Oxford i pressemeldingen.

Pitfall: The Big Adventure kommer ut til høsten i statene. Det er foreløpig ikke nevnt noe om en europeisk lansering.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen