PlayStation 3 får WipeOut-spill

Det britiske magasinet Develop har snakket med sjefen hos Sony Studio Liverpool (restene etter den tidligere storutgiveren Psygnosis), Clemens Wangerin, som har bekreftet at de jobber med en WipeOut-etterfølger for PS3. Dette ble egentlig røpet tidligere, men til nå har ingen fra Sony ønsket å kommentere saken.

WipeOut for PSX (bilde fra Wikipedia)
WipeOut for PSX (bilde fra Wikipedia)

Han forteller at spillet er under utvikling, og at det vil benytte seg av Sixaxis-kontrolleren. Mer enn dette ville han ikke ut med, annet enn at spillet kanskje vil komme med mulighet for flerspiller over nettet. Vi loves imidlertid mer informasjon om dette spillet i nær fremtid.

Det futuristiske racingspillet WipeOut var det første ikke-japanske spillet som ble lansert til den første PlayStation-konsollen. Spillet ble svært populært, og selv om det også kom til andre plattformer var det PlayStation-versjonen som fikk mest oppmerksomhet.

I WipeOut kontrollerte spillerne superraske, svevende fartøyer, som måtte navigeres gjennom heftige, oppbygde baner. Samtidig måtte de passe seg for motstanderne, som ikke nølte med å bruke raketter, miner og andre juksemetoder for å vinne.

Det til nå nyeste WipeOut-spillet er WipeOut Pure, som ble lansert for PSP i 2005.

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen