PODKAST: De fem kuleste spillene der du kan forvandle deg til dyr
Podkast

Rad Crew - Sesong 11, episode 9

De fem kuleste spillene der du kan forvandle deg til dyr

Rad Crew snakker også om Far Cry Primal.

Denne uken på Rad Crew-podcasten snakker vi om spill der du kan forvandle deg til dyr. Ofte gir det spilleren nye egenskaper, og lar deg komme frem til nye områder - men av og til er det bare fordi det er badass. 

Far Cry Primal.
Far Cry Primal. Bilde: Ubisoft

Og snakker om dyr, senere i episoden drar vi ti tusen år tilbake i tid i Far Cry Primal, der dyretemming spiller en stor rolle. Men vi får også tid til å snakke om Square Enix sin oppfølger til 3DS-suksessen Bravely Default, nemlig Bravely Second. 

I ukens spørsmål-spalten hadde vi spurt lytterne om MMO-sjangeren har en fremtid, eller om den kommer til å visne bort. Vi fikk mange gode svar denne gangen også! 


Rad Crew - Sesong 11, episode 9

Høreplanen:

  • 3:30 Topp 5 spill der du kan forvandle deg til dyr
  • 23:48 Nyheter
  • 39:27 Far Cry Primal, Bravely Second, The Divison åpen beta
  • 1:09:30 Ukens spørsmål: Har MMOer en fremtid?

Gått glipp av noen episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 25. februar
Rad Crew, 18, februar

Rad Crew, 11. februar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her. 

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen