Det er viktig med riktig utstyr når man skal kutte agurker.
Podkast
Det er viktig med riktig utstyr når man skal kutte agurker. (Bilde: Square Enix)

Rad Crew – Sesong 8, episode 20

Disse tingene må vi bare glemme

Half-Life 3? Glem det. En skikkelig Final Fantasy VII-nyutgave? Neppe.

Manges forhåpninger ble knust helgen som var da Square Enix sin representant kom på scenen på årets Playstation Experience i Las Vegas og en stor Final Fantasy VII-logo kom på skjermen – som så viste seg å være nok en utgivelse av originalspillet og ikke nyversjonen som alle går og håper på.

Skuffelsen er til å ta og føle på.

Vi har i ukens Rad Crew-podcast gått til det steget at vi har laget en Topp 5-liste over ting som vi gamere rett og slett bare må gi opp å vente på. Og Final Fantasy VII-nyversjonen er en av dem. Tenk på det slik: hvis den noensinne kommer får det bli en kul overraskelse!

E-sport og Smash Bros.

Ellers i episoden fikk vi besøk av Stein Wilmann, som er esportansvarlig for Gamer.no. Han forklarer oss hva som er hot or not i e-sport-verdenen, samtidig som han snakker litt om hva som skjer med Gamers dekning av ulike e-sport-turneringer verden over.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Jostein, Are og Stian har alle spilt Super Smash Bros. for Wii U, og det ble et naturlig tema for ukens spillprat. Det er det beste spillet i serien og kombinerer det beste fra Melee og Brawl, de to foregående spillene i serien.

Er pek-og-klikk-sjangeren død? (bilde: Ron Gilbert & Gary Winnick).
Er pek-og-klikk-sjangeren død? (bilde: Ron Gilbert & Gary Winnick).

Til slutt har vi bedt lytterne svare på et spørsmål som regelmessig har blitt stilt siden nittitallet: Er pek-og-klikk-sjangeren død? Eller har den en fremtid, selv om Telltale, og til og med nye King’s Quest, tilsynelatende har lagt sjangeren bak seg? 

I studio sitter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad. Her er ukens meny:

  • 5:00 – Topp 5 ting gamere må slutte å vente på
  • 24:00 – Nyheter
  • 42:40 – E-sport med Stein Wilmann fra gamer.no
  • 1:00:00 – Super Smash Bros for WiiU
  • 1:25:00 – Innspill fra lytterne: er pek-og-klikk sjangeren død?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 4. desember
Rad Crew, 27. november
Rad Crew, 20. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen