Prøv Infinity Empire gratis

Paradox Interactive har kunngjort at de vil gi ut Infinity Empire – en modifisert utgave av Time of Defiance. Denne versjonen var i utgangspunktet spesialutviklet for det asiatiske markedet av Typhoon Games, men nå vil Paradox gi det ut på verdensbasis.

Spillet er et massivt sanntidsstrategispill som foregår på og rundt de knuste restene av en planet. Her kjemper flere fraksjoner om makten, og målet er å få kontroll over så mange som mulig av de svevende øyene, og drive gruvedrift på disse for å sikre ressursene som befinner seg der.

Spilluniverset foregår over et enormt område, og et enkelt spill kan vare mellom 7 og 28 dager. Spillerne må benytte seg av både militær makt og diplomati, og får blant annet kontrollere en stor mengde roboter og romskip i anime-stil.

Vi har ikke nøyaktig overblikk over hva som er forskjellene på Infinity Empire og spillet det er basert på, Time of Defiance. Men dette har du mulighet til å finne ut selv ved å laste ned en gratis prøveversjon fra Gamer.no. Etter at du har registrert deg kan du spille en hel uke uten å betale et rødt øre.

Paradox opererer med følgende priser hvis du vil spille mer enn syv dager: Standardversjon med 1 måned ekstra spilletid: $4,95. Standard Plus med 2 måneder spilletid: $8,75. Premiere-versjon med 6 måneder spilletid: $23.

Om du er interessert i vite mer om dette dette massive flerspillerstrategispillet kan du besøke det offisielle nettstedet.

Infinity Empire

Windows
Slippdato: 4. september 2006
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Typhoon Games
Utgiver: Paradox Interactive

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen