Prøv Interplays Fallout 3

Det interne Interplay-studioet Black Isle Studios er en av tidenes mest kritikerroste utviklere. Dessverre fikk Interplay store økonomiske problemer (etter beskyldinger om dårlig styring fra ledelsen), noe som førte til at Black Isle Studios ble nedlagt. Det siste prosjektet de jobbet på før nedleggelsen var Fallout 3, under kodenavnet Van Buren.

Nå har nettstedet No Mutants Allowed skaffet seg en ekstremt tidlig versjon av originalversjonen av Fallout 3, som du kan laste ned og teste. Den har kun begrenset innhold, bærer sterkt preg av å være uferdig, og krasjer visstnok i tide og (for det meste) utide, men kan likevel gi et visst bilde av hvordan spillet hadde blitt om Black Isle Studios hadde fått fullført det.

Nå er Fallout-serien i Oblivion-utvikler Bethesdas kapable hender, og de jobber med sin egen versjon av Fallout 3. Deres versjon vil være et helt nytt spill som ikke bruker noe av det Black Isle Studios lagde for originalversjonen, og det er usikkert hvor store gameplaymessige likhetstrekk spillet får med sine forgjengere.

Bethesda har akkurat lansert et lite "teaser"-nettsted for sin versjon av Fallout 3, hvor du får se et konseptbilde og høre Jeremy Soules tittelmelodi. Nettstedet inneholder også en nedtelling til den første traileren skal offentliggjøres, om cirka én måned.

Fallout 3

Windows
Slippdato: 30. oktober 2008
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Bethesda Softworks
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen