PS3 Slim i salg nå

PS3 Slim i salg nå

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Etter flere uker med rykter og spekulasjoner ble det klart at Sony kom med en slankere PS3, som skulle slippes i USA og Europa den 1. september.

Ps3 Slim til salgs hos Best buy.
Ps3 Slim til salgs hos Best Buy.

Det har i det siste gått mange rykter om en mulig priskutt på Xbox 360, noe Microsoft i dag også bekreftet. Nå har Sony tatt opp kampen, og lagt sin nye PS3 ut for salg nesten en uke før den offisielle lanseringsdatoen. Det spekuleres i om dette ble gjort for å komme Microsoft i forveien, eller om det rett og slett er et resultat av tilfeldige forhold. Sony har ikke gitt noe inntrykk av at PS3 Slim har vært vanskelig å produsere, og de tror de har nok konsoller til å dekke den midlertidige forespørselen. Amazon.com derimot begrenser salget til kun én konsoll per husstand, fordi de er skeptiske til at Sony klarer å opprettholde produksjonen.

En representant for Gamestop Norge sier at butikkprisen på PS3 Slim vil ligge på mellom 3200-3300 kroner, og bekrefter at utgivelsesdatoen 1. september foreløpig vil bli holdt her til lands.

Spillverket var på plass da PS3 Slim ble annonsert under messen i Köln.

Kommentarer (55)

Forsiden akkurat nå

Til toppen