PSP 2 klar om et år?

PSP 2 klar om et år?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

PSP2 kommer til å bli større enn sin forgjenger, og vil være ute i butikkene til neste høst. Dette hevder i hvert fall kilder til Kotaku, som skal ha vært på et møte med Sony hvor den nye konsollen skal ha blitt vist frem.

Skjermen skal være merkbart større enn den som finnes på PSP'er i dag og skal også være en trykkskjerm. Sony skal ikke ha kommentert hvordan trykkskjermen vil bli implementert i spill, men lar dette være opp til spillutviklerne. Skjermen skal anngivelig støtte "HD" uten at noen nærmere spesifikasjoner har lekket ut.

Det spekuleres i at årsaken til at man ønsker å komme med en større skjerm som er trykksensitiv er fordi Sony ønsker å ikke bare konkurrere med Nintendo, men også med Apple sine produkter. Om dette er den samme maskinen som ble trukket frem av Wall Street Journal tidligere i år er uvisst, men den skulle i hvert fall kombinere spillmaskin, e-bokleser og en nett-pc.

I september hevdet en Mortal Kombat-utvikler at studioet hans allerede hadde en PSP2 i hende. Dette må likevel være en tidlig utgave, for kildene til Kotaku mener å vite at Sony har problemer med å balansere komponentene i konsollen i forhold til batterilevetid og ytelse. Angivelig skal den ha overhetingsproblemer.

Så langt har Sony valgt å ikke kommentere ryktene. Hva ønsker du av en ny PSP-konsoll?

Sony PSP (Ceramic White)

Sony PSP (P!nk)

Sony PSP Go!

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen