RACE: The WTCC Game

Hakk i hæl på GTR 2 kommer SimBins nyeste spill; RACE: The WTCC Game. Vi har en spillbar demo.

SimBin er i slaget for tiden. For kort tid siden ble GTR 2 lansert, og nå er de i ferd med å bringe nok en bilsimulator til markedet. I RACE: The WTCC Game får vi ta del i det tredje store FIA-mesterskapet, nemlig World Touring Car Championship.

RACE kommer med alle bilene, førerne og banene fra WTCC-mesterskapet 2006. Spillet benytter seg av seriens offisielle toløpsformat, hvor de åtte beste førerne fra det første løpet får bytte plass i starten av løp nummer to. Hvert løp tar 20 minutter, og vinneren er føreren med flest poeng etter begge løpene.

Simbin har samarbeidet med alle fabrikantene i WTCC-serien for å skaffe all nødvendig informasjon for å gjenskape mesterskapet på en så autentisk måte som mulig. Spillet får en realistisk skademodell og tøffe datamoststandere, samt flerspiller for hele 26 spillere samtidig.

Den nylanserte demoen lar deg sette deg bak rattet på en Seat León eller BMW 320i, og kjøre rundt den klassiske britiske banen Brands Hatch i "time attack"-modus. Installasjonsfilen er på 350 MB.