Rage-lansering fastslått

Rage-lansering fastslått

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Slippdatoen for Id Softwares lovende skytespill Rage er endelig klar, og det blir litt over et år til spillet dukker opp i butikkene.

Lanseringstidspunktet ble offentliggjort på den nylig avholdte Quakecon-messen i USA og er satt til 15. september 2011 i Europa. På messen ble spillet demonstrert på Xbox 360, Playstation 3 og PC, og dermed er det altså også bekreftet at spillet lanseres på disse.

Rage ble først kunngjort i 2007 og utvikles med en helt ny versjon av Ids motor, kalt Id Tech 5. Det er samme motor som Doom 4 vil bruke. Ikke så mye er kjent om selve spillet ennå, annet enn at det foregår i postapokalyptiske og kreativt designede omgivelser og at kjøring med ulike typer oppgraderbare kjøretøy utgjør en god del av spillet.

Les også: Sniktitt: Rage

Id Softwares John Carmack kunngjorde for øvrig også en Rage-tittel til Iphone under Quakecon-messen som visstnok skal slippes før de andre versjonene. Endelig dato for Iphone-versjonen er fortsatt uviss.

Les også: Rage peiler inn lanseringsdatoen
Les også: Id Software kjøpt opp

(Kilde: 1Up)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen