Ratchet & Clank: A Crack in Time annonsert til PS3

Ratchet & Clank: A Crack in Time annonsert til PS3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nå er det klart at Ratchet & Clank: A Crack in Time er på vei til Playstation 3. Spillet, som slippes i høst, skal besvare ubesvarte spørsmål fra Ratchet & Clank: Tools of Destruction og Quest for Booty.

Historien begynner med at Clank plutselig forsvinner. Ratchet oppdager at det er skurken Dr. Nefarious som står bak forsvinningen og setter ut for å redde sin venn. I følge pressemeldingen vil duoen etter hvert måtte ta stilling til om det beste for universet er for de å gå sine egne veier.

Ratchet & Clank: A Crack in Time skal bringe serien videre grafisk, slik at det virkelig føles som om du spiller en animasjonsfilm. Gameplaymessig er tidsreiser et viktig moment i spillet, i tillegg er det mulig å utforske deler av verdensrommet og utkjempe kamper mot andre romskip. Utviklerne lover gjensyn med gamle favoritter, i tillegg til en rekke nye karakterer.

Kilde: Pressemelding

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen