Riddick klar for å leke i mørket

Riddick klar for å leke i mørket

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er ikke mange ukene til vi endelig kan få tre inn i skoene som Richard B. Riddick, den mystiske fengselfuglen kjent fra flere filmer og spill.

Denne gang skal vi innta skipet Dark Athena, styrt av den gale kapteinen Revas og hennes mannskap. Nøyaktig hvordan og hvorfor Riddick er på skipet er ennå ukjent, annet enn at spillet trolig vil bli en oppfølger til Escape from Butcher Bay - det første spillet i serien, som også vil bli inkludert i Dark Athena.

Nå får eiere av Xbox 360 mulighet for en smakebit av spillet. Atari lanserte nylig en demo for konsollen, som vil være eksklusiv til eiere av Gold-abonnement fram til neste onsdag, da vil den bli frigjort for alle. Hvorvidt demoen kommer til PS3 og PC eller ei er enda usikkert, men trolig med tanke på tidligere uttalelser.

Demoen hentes fra Xbox Marketplace, og "veier" beskjedne 639 MB.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen