Rockstar avkrefter Sin City-rykter

Utgangspunktet for Sin City-ryktene var at spillforhandleren Amazon listet opp Grand Theft Auto IV: Sin City i seksjonen for kommende spill. Tittelen har fått mange til å spekulere i om GTA IV kommer til å foregå i en fantasiversjon av Las Vegas, men nå er altså dette avkreftet. Rockstar har likevel sagt at utgivelsesdatoen Amazon listet (5. november) ikke var så langt i fra den reelle utgivelsesdatoen til det neste spillet i GTA-serien.

Nå har Amazon slettet tittelen, forandret aldersgrensen fra 15 til det mer sannsynlige 18 år, og endret utgivelsesdatoen til 31 desember. Skal vi begi oss inn på spekulering her, høres ikke Amazon sin nye dato særlig sannsynlig ut, da det vil være like etter den mest profitable tiden på året (julen). Det er uansett aldri lurt å stole for mye på utgivelsesdatoer, og da spesielt ikke uoffisielle datoer.

Det vi imidlertid kan lese ut av alt dette rotet er at Rockstar jobber med et nytt spill i GTA-serien som antakelig ikke heter Sin City, og at dette spillet sannsynligvis kommer mot slutten av året.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen