RollerCoaster Tycoon 3 er ferdigutviklet

Det er ikke få som var skeptiske da de hørte at RollerCoaster Tycoon 3 skulle utvikles av Frontier Developments og ikke av seriens far, Chris Sawyer. Etter en rimelig vellykket demo (som du finner ved å følge lenken nederst på siden) har nok mange av de kritiske røstene stilnet, og det er tross alt ikke hvem som helst som har fått i oppdrag å lage denne etterfølgeren. Frontier Developments står for Elite-spillene, som har oppnådd kultstatus i gamermiljøet.

Nå er de ferdige med arbeidet på RollerCoaster Tycoon 3, og Atari har kunngjort at spillet har "gone gold". Dermed ligger alt til rette for at neste spill i denne kjente og kjære serien kommer på markedet som planlagt, den 5. november i Europa (amerikanerne får det litt tidligere, men det er kun snakk om tre dager, så det skulle ikke være nødvendig å bestille fra statene).

Det tredje spillet i serien har fått en svært oppdatert grafikkmotor, og er i full 3D. Nå får du blant annet muligheten til å prøvekjøre berg-og-dalbanene dine selv, eller se parken din fra ståstedet til kundene dine. Kundene er forøvrig langt mer intelligente enn tidligere, og i stedet for å gå rundt i parken alene, slik de gjorde før, er de nå i grupper og oppfører seg deretter.

Andre nyheter inkluderer muligheten til å legge dine egne sanger (i mp3-format) til attraksjonene dine, muligheten til å skreddersy fyrverkeriforestillinger, samt realistiske væreffekter og lysforhold. Vi gleder oss allerede.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen