Rykter om Diablo III

Få utviklerstudioer nyter like stor popularitet som Vivendi-eide Blizzard, og selv den minste aktivitet fra deres side resulterer i store oppslag på nettet. Slik er det også i dag; på nettstedet sitt har de nemlig lagt ut noen stillingsannonser, hvor "teamet bak Diablo I og II" søker etter erfarne og talentfulle hjelpere.

Disse skal være med å jobbe på et ikke-annonsert PC-prosjekt, og selv om det egentlig sies veldig lite om hva dette spillet er, er det vanskelig å ikke trekke den konklusjonen at det er en god mulighet for at de jobber med det tredje spillet i Diablo-serien. I stillingsannonsen for 3D-animatør søkes det dessuten etter en person som har erfaring med å lage både menneskelige og ikke-menneskelige figurer.

Nå skal det selvsagt sies at mange av de opprinnelige skaperne av Diablo har forlatt Blizzard-skuta for lenge siden (og dannet Flagship Studios, som jobber med Hellgate: London), og de er ikke de eneste fra Blizzard North som har tatt farvel med denne populære utvikleren, til fordel for nye studioer (som Castaway Entertainment og Hyboreal Games).

Kommentarer (40)

Forsiden akkurat nå

Til toppen