Sacred-utvikler konkurs

Sacred-utvikler konkurs

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I forrige uke ble det annonsert at RPG-spillet Sacred 2: Fallen Angel er ferdigutviklet. Tross denne nyheten meldes det nå at utvikleren, Ascaron, har gått konkurs. Spillet har vært i utvikling i fire år og har måttet slite med mange utsettelser som har gått hardt utover økonomien.

Store områder venter i Sacred 2
Storslått natur venter i Sacred 2

Konkursen skal angivelig ikke gå utover lanseringen av spillet, men Ascaron er avhengige av andre utviklere som er villige til å ta over prosjektet og føre det videre etter lansering. De bekrefter også at dette heller ikke vil berøre PC-versjonens flerspillerdel og servere.

Hvis Ascaron eventuelt finner en løsning på sine økonomiske problemer har hovedutviklerne planene klare for en ekspansjonspakke til den eksisterende PC-versjonen. De utelukker heller ikke et Sacred 3 på sikt, men alt avhenger av hvor godt salget av Sacred 2 går. Begge konsollversjonene er nå klar for slipp den 12. mai i USA, og treffer Europa den 5. juni.

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen