Sam & Max til butikkene

Frilanspolitiet (den våpenglade hunden Sam og hare-tingen Max) ble skapt av tegneseriekunstneren Steve Purcell, og ble først berømte i LucasArts fabelaktige Sam & Max: Hit the Road, fra nittitallet. I fjor kunngjorde Telltale Games at de ville gjenopplive de populære figurene, i en serie med episodebaserte eventyrspill. Den første episoden ble lansert i fjor høst.

Sam og Max på presidentens kontor
Sam og Max på presidentens kontor

Serien karakteriseres av syk humor, kombinert med et pek-og-klikk-gameplay i samme stil som vi kjenner fra de store LucasArts-klassikerne på nittitallet. I sitt forsøk på å renske verden for kriminelt avskum tar Sam og Max alle mulige metoder i bruk, og de er blant annet sterke forkjempere for utstrakt bruk av politivold (selv om de stort sett aldri ender opp med å skade noen).

Nå har JoWooD kunngjort de vil gi ut en samlepakke bestående av hele Sam & Max: Season 1 i august. Til nå har serien kun vært tilgjengelig direkte fra Telltale Games, så dette er utvilsomt gode nyheter for eventyrspillere som er skeptiske til å bestille ting over nettet. Sam & Max: Season 1 består av seks episoder, hvorav fire allerede har kommet ut.

For å finne ut mer om Sam & Max: Season 1 kan du ta en titt på våre omtaler av episodene som allerede har kommet ut:

Sam & Max: Culture Shock

Windows
Slippdato: 1. november 2006
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Telltale Games
Utgiver: Telltale Games

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen