Samlepakke for Penumbra

Samlepakke for Penumbra

Penumbra er en serie skrekkspill i førsteperson utviklet av svenske Frictional Games, og hvis du ikke har fått med deg spillene tidligere kan du snart plukke opp en samlepakke med både det originale Penumbra: Overture, oppfølgeren Penumbra: Black Plague og tilleggspakken Requiem.

Se klipp fra Penumbra: Black Plague

Vis større

Se klipp fra Penumbra: Black Plague


Handlingen foregår på Grønland, og du spiller fysikeren Philip som har ankommet den frosne øya på jakt etter sin far. Etter en kraftig storm blir han stengt inne i et digert gruvekompleks, og hans eneste håp om å overleve er å utforske gruvene på letting etter en utgang.

Serien byr på både gåteløsning og skrekk, og ifølge utvikler gir ikke spillets fysikkmotor bare bedre gåteløsning, men gjør også skrekken mer nervepirrende:

– Skrekkopplevelsen blir forbedret av det unike fysikksystemet som lar spilleren manipulere nesten alle gjenstander rundt seg, noe som gir sterk og spennende innlevelse, hevder Jens Nilsson fra Frictional Games i en pressemelding.

Penumbra Collection skal utgis av Paradox Interactive, og slippes en gang i løpet av første kvartal neste år. Hvis du vil vite mer om serien kan du lese våre anmeldelser.

Penumbra Collection

Windows
Slippdato: 20. februar 2009
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Frictional Games
Utgiver: Paradox Interactive

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen